TOP 10 Dog

TOP 10 Dog

Top 10 Dog – pes

V tekmovanju za TOP 10 psa lahko sodelujejo vsak pes, ki je v letu sodelovanja v lastništvu ali solastništvu vzreditelja, ki je član Eukanuba Breeders Cluba Slovenija (v nadaljevanju BC). Pri tekmovanju veljajo vsi splošni pogoji navedeni na spletni strani organizatorja.

Posebni pogoji za top psa:

  • vsak pes sodeluje posamično, v kolikor ima pes dva ali več solastnikov, se morajo z udeležbo strinjati vsi solastniki.
  • v kolikor ima vzreditelj več psov, ki dosegajo ustrezne rezultate, se lahko na lestvico uvrsti z maksimalno tremi (3) psi. Upošteva se 3 najbolje uvrščene pse ob koncu tekmovanja.

V tekmovanju se upoštevajo zgolj tekmovalni rezultati iz ene ali več kinoloških panog. Nakupi se pri tekmovanju za najboljšega psa ne upoštevajo, razen izjeme ki izhaja iz splošnih pogojev. Vzreditelj mora rezultate iz tekmovanj sam posredovati organizatorju na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , upoštevajo se vsi rezultati, tako iz Slovenije kot iz tujine. Vzreditelj mora ob posredovanju predložiti ustrezna dokazila. Rezultati iz specialnih razstav ter evropske in svetovne razstave štejejo dvojne točke. Rezultati BIS iz državnih razstav štejejo zgolj polovično.

Kinološki dosežki

1.)

Razstave – nivo pasme:

CAC

5 točk

CACIB

10 točk

R.CACIB

5 točk

PRM

10 točk

BOS

5 točk

BOB

10 točk

2.)

Razstave – BIS

BOG 3

5 točk

BOG 2

10 točk

BOG 1

15 točk

BIS 3

10 točk

BIS 2

20 točk

BIS 1

30 točk

3.)

Regijska tekmovanja (IPO, RO, Agility, itd.)

1. mesto

20 točk

2. mesto

15 točk

3. mesto

10 točk

4.)

Državna tekmovanja (IPO, RO, Agility, itd.)

1. mesto

30 točk

2. mesto

20 točk

3. mesto

10 točk

5.)

Mednarodna tekmovanja (IPO, RO, Agility, itd.)

1. mesto

30 točk

2. mesto

25 točk

3. mesto

20 točk

6.)

Evropska in svetovna tekmovanja(IPO, RO, Agility)

 

 

1. mesto

100 točk

 

2. mesto

75 točk

 

3. mesto

50 točk

Povežite se z nami:

Connect

Login FormTa stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive