Razno

Razno

Kaj najdete v rubirik Razno?

Tukaj je prostor za vse, kar nam in vam pade na pamet in še ni zajeto v drugih rubrikah. Tukaj je prostor za vsebine, ki bi jih vi želeli brati na naši strani. Tukaj je seveda prostor za vse vaše predloge, ki nam jih lahko sporočite in jih bomo z veseljem upoštevali.

Tokrat vam v tej rubriki predstavljamo Pogosta vprašanja - to so vprašanja s katerimi se največ srečujemo pri našem kontaktu  s sedanjimi in bodočimi vzreditelji ter lastniki psov. Morda bo kakšen odgovor koristil tudi vam.

Naslednja rubrika je rukrika Fotogalerija - v njej najdete fotografije iz preteklih Eukanuba dogodkov, posebno fotogalerijo pa bomo namenili prav vam, naši vzreditelji, kjer boste lahko prispevali slike svojih psov in njihovih uspehov.

Kot zadnje vam ponujamo rubriko Povezave - v njej najdete nekaj temeljnih naslovov, ki jih vedno potrebujemo. Rubriko bomo sproti dopolnjevali.

Povežite se z nami:

Connect

Login FormTa stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive