TOP 10

TOP 10

Tekmovanja TOP 10 vzreditelj in TOP 10 pes

V letu 2015 smo se odločili obuditi TOP 10 tekmovanje in sicer v dveh različicah. Prvo tekmovanje je tekmovanje za TOP 10 vzreditelja, drugo je tekmovanje za TOP 10 psa. Točkovanje za tekmovanji se bosta vodili ločeno, več o pravilih in točkovanje boste lahko našli v posameznih podzavihkih.

Splošna pravila tekmovanja za TOP 10 vzreditelja in TOP 10 psa

Tekmovanje traja od 1.1.2015 do 31.1.2015. V tekmovanju lahko sodelujejo samo aktivni člani Eukanuba Breders Cluba Slovenija. Aktivni član je tisti, ki ima v letu 2014 veljavno podpisano pogodbo in je v tekočem letu opravil nakupe v protivrednosti najmanj 100 eur iz celotnega prodajnega programa podjetja D-J.DON. Člani, ki z dnem zaključka tekmovanja ne bodo izpolnjevali navedenega pogoja, bodo izločeni iz končne razvrstitve.

Organizator je podjetje D.J.DON d.o.o., ki je tudi skrbnik Eukanuba Breeders Cluba v Sloveniji. Organizator bo za najboljših 10 vrediteljev in najboljših 10 psov zagotovil praktične nagrade. Nagrad ni možno izplačati v njihovi gotovinski protivrednosti, dobitnik pa jih je dolžan prevzeti najkasneje v 30.ih dneh po objavi rezultatov. Rezultati bodo previdoma objavljeni najkasneje do 15.1.2016 na spletni strani Eukanuba Breeders Club in na družbenih omrežjih.

Člani lahko vse rezultate pošiljajo sproti, in sicer na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Rezultatom morajo biti priložena ustrezna dokazila. Točke z naslova nakupov izdelkov podjetja D.J.DON, bo organizator beležil avtomatsko, po prejeti prijavi v tekmovanje s strani vzreditelja. Sodelovanje v tekmovanju je prostovoljno. Organizator izjavlja, da bo podatke o posameznih sodelujočih hranil v skladu z veljavno zakonodajo in jih ne bo brez prehodnega dovoljenja objavljal na spletu. S prijavo v tekmovanje se vsak sodelujoči strinja, da se na spletu objavijo sledeči podatki: v tekmovanju top vzreditelj - ime in priimek, psarna, pasma psa, število doseženih točk; v tekmovanju top pes - rodovniško ime psa, pasma, ime in priimek lastnika/ov, doseženo število točk.

Povežite se z nami:

Connect

Login FormTa stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive